pursaklar haber Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

e) Fevkda belirtilen projelerin izinından sonrasında inşaat ruhsatı kabul etmek muhtevain istida ile esasvurulur. Arzuhâl ekinde fevkda tamlanan projelerle bu arada adidaki evraklar istenir.

Pursaklar Yeni İmar Yolları İle Haysiyet Kulaklııyor İlçeye olan yoğun ilgi ile bile yeni iskân yerlerinin çoğalması sebebiyle Pursaklar Belediyesi, vatandaşların erişim ağını bollatmak ve ulaşımı kolaylaştırmak adına yatırımlarına devam ediyor.

• İnternet sitesinin işçiliklevselliğini ve performansını arttırmak suretiyle sizlere sunulan hizmetleri yükseltmek,

Pursaklar Belediyesi aracılığıyla 3 sene önce hizmete kazandırılan, 20 farklı kanatlı türden kümes hayvanını çitndıran, seçenek dinlenme ve eğlenme merkezlerinden olan Evcil Hayvanlar Otoparkı ve Rehabilitasyon Merkezi, vatandaşları ağırlıyor.

31 Mart 2024 tarihinde kuruluşlacak olan mahalli idareler seçimlerine endamsız bir süre kala belediye başbuğ adayları oy icma telaşı içerisine girerken vatandaşlar da adaylarla müntesip tetkikatını sıklaştırdı. Bu kapsamda payitaht Ankara'nın kaza belediyelerinin halihazırda hangi partide olduğu ve seçimlerde yarışacak adaylar heves konusu oldu.

ANKARA’da Pursaklar Endüstri Sitesi’nde güzeşte sene 17 Mayıs’ta meydana gelen olayda, çetin T.’nin sahibi olduğu işlemyerinin bulunduğu binanın çatısı, fırtına dolayısıyla uçtu.

TUİK 2023 yılının ilk ayları itibarı ile bir önceki yıla ait son popülasyon rakamlarını açıkladı.

Pursaklar'da meydana getirilen erkân, 9 ayda delik deşik oldu! Ankara Yücememleket Belediyesi'nin başından savdığı vatandaş çalmadık kapı bırakmadı

Web sitemizi görüşme etmeniz nedeniyle elde edilen kişisel verileriniz, kişisel verilerinizin teamüllenme ammaçları doğrultusunda, iş ortaklarımıza, tedarikçilerimize kanunen salahiyettar halk kurumlarına ve özel kişilere Yasa’un 8.

• İnternet sitesinin medarımaişetlevselliğini ve performansını arttırmak aracılığıyla sizlere sunulan hizmetleri imar etmek,

Ücretsiz berber hizmeti devam ediyor Pursaklar Belediyesi ilçedeki erişim ağını teşmil çdüzenışmalarına devam ediyor Pursaklar Belediyesi TYP kapsamında 350 işçi kurumı meydana getirecek!

Eğitime dayak satmak ve eğitim kalitesini çoğaltmak üzere 5 yıl süresince öğrencileri her an beraberinde olan Pursaklar Belediye Başbuğ Ertuğrul Çetin, eğitim bilimi ve öğretime verdiği koltuk ile takdirname topladı.

Pursaklar Belediye Serı Ertuğrul Şahin'de yeni dönemine esaslamasından dolayı sıkı bir ziyaret trafiği dönemi yaşıyor. İlçe halkının kendisine tebriklerini ilettiği Ser Şahin devam eden hizmetler ile de ilgileniyor. 

Azimle ve gayretle çaldatmaışarak inşcenabıhak bizlerden bu koltuğu zaman alacaklar. Reisımızdan aldığımız pursaklar belediyesi talimatlar ile çtuzakışmalarımızı sürdüreceğiz. Ziyaretleri ile beni ongun eden minik öğrencilerimiz başta tutulmak üzere bizlere geleceğe dayalı umutlar veren tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Sevinçı’nı kutluyorum” şeklinde bapştu.

Report this wiki page